
Administratorii legali ai averii lui Michael Jackson, John Branca si John McClain au intentat proces unei fundatii numite Heal the World acuzand-o ca foloseste ilegal numele Jackson .
Potrivit acuzatiilor, fundatia are 6 marci inregistrate si alte 41 folosite in diferite scopuri, toate sugerand legatura fundatiei cu Michael Jackson.
Fundatia mai este acuzata ca a folosit mai multe domenii de internet precum: ”mjaid.net”, “healtheworldfoundation.net” sau “mjquotes.net”.
Conform documentelor existente, Michael Jackson si-a infiintat propria fundatie numita “Heal the World” in anul 1992, insa aceasta nu are nici o legatura cu cea data in judecata acum.
Articole similare:
{ 3 comments… read them below or add one }
Oamenii incearca sa profite de numele lui pentru a face bani, pacat, nu va mai exista un om atat de bun ca el dispus sa ajute mereu pe toata lumea
Michael You are the King
Toata viata au profitat de pe urma lui ,si o fac in continuare ,daca si familia ,se lupta pentru avere …..no comment
pai numele lui michael a fost folosit de atatea si atatea ori de la fundatii, site-uri de muzica si video-uri pana la obiecte de imbracaminte tricouri sepci genti si alte accesorii ….un abuz in plus nu ma mai surprinde